Ситуація в Києві зараз: що відбувається в місті та області сьогодні

12
ЗСУ вдалося на початку квітня звільнити Київську область від російських окупантів. 
Розпочалася нова доба протистояння українського народу російським окупантам. Київ та область вдалося звільнити від окупантів, вони відступили. Проте влада столиці та регіону попереджає, що повертатися до домівок зарано - все ще існує загроза для мирного населення.
УНІАН в режимі онлайн розповідає, що відбувається в Києві та області сьогодні.
10:26 У семи районах Київа працюють продуктові міні-ярмарки.
10:15 У Києві з початку вторгнення пошкоджено 208 житлових будинків, 46 шкіл, 29 садів та 1 дитячий будинок. Пошкоджень також зазнали 13 адміністративних будівель, 2 спортивні об'єкти, 5 об'єктів соціальної сфери, 17 – охорони здоров'я, 10 – культурної сфери, 48 об'єктів транспортної інфраструктури.
09:49 Змінено розклад руху поїздів Київського метрополітену.
09:24 У Києві відновили роботи сервіси з прокату велосипедів та електросамокатів. Місто закликає всіх учасників руху дотримуватися правил дорожнього руху.
09:06 У Бучі встановили особу 163 місцевих жителів, убитих окупантами. Нині по місту зібрали близько 320 тіл убитих мирних жителів – заявив міський голова Анатолій Федорук.
06:10 Станом на 6:00 ніч у столиці пройшла спокійно, повітряних тривог зафіксовано не було.
03:55 У місті Ірпінь Київської області запровадили триденну комендантську годину. Вона триватиме до 9:00 11 квітня.
00:51 Президент України Володимир Зеленський відреагував на повернення іноземних дипломатів до Києва. За словами глави держави, присутність іноземних дипломатичних місій у Києві - це чіткий сигнал агресору. "Не губернське місто Росії, а українська столиця", - підкреслив Зеленський.
12