У Києві під офіс Нацкорпусу кинули гранату

0
В Оболонському районі столиці під офіс Національного корпусу, невідомий кинув гранату. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у місті Києві. «До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий кинув предмет, ймовірно — гранату, який вибухнув біля офісного приміщення на вулиці Зої Гайдай. Оперативний черговий направив на місце слідчо-оперативну групу районного управління поліції, вибухотехніків та кінологів», — сказано у повідомленні.

Зазначається, що наразі правоохоронці проводять комплекс першочергових слідчих і розшукових дій, аби встановити та затримати осіб, причетних до скоєння злочину.

Окрім того, у пресслужбі Національного корпусу заявили, що у офісному приміщенні, у яке було кинуто гранату, розташований їх київський осередок.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0