"Справедливе" покарання? 340 гривень за нетверезого водія зі складу "Металіста"

0

Черговому українському футболісту вдалось вийти "сухим із води"?

Півзахисник Металіста 1925 Дмитро Кравченко отримав вирок суду у справі дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої він у стані алкогольного сп'яніння протаранив три авто.

25-річний гравець оштрафований на 340 (!) гривень, повідомляє Telegram-канал Труха Харків.

Також футболіста зобов'язали виплатити судовий збір в розмірі 420 гривень. Фрунзенський районний суд Харкова визнав його винним в адміністративному правопорушенні за 124 статтею КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів і т. д.).

При цьому суд звільнив Кравченка від відповідальності за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння).

Окрім цього, матеріали передані у клуб Металіст 1925 з вимогою провести заходи з громадського впливу на правопорушника. Нагадаємо, вночі 28 жовтня 2020 року у Харкові на проспекті Льва Ландау Кравченко спричинив жахливу автотрощу – внаслідок зіткнення були понівечені три автівки та автомобіль самого футболіста.

Півзахисник Металіста 1925 був у стані алкогольного сп'яніння – драгер показав 1,85 проміле алкоголю в крові, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0