Український легіонер переходить до клуба-чемпіона Чехії

1
Український легіонер ліберецького Слована Тарас Качараба найближчим часом може змінити клуб.

Український захисник Тарас Качараба не потрапив до переліку 24 футболістів Слована, які вирушили на зимові збори у турецький Белек.

Український легіонер веде переговори з празькою Славією. Інформацію про перемовини підтвердив і головний тренер ліберецького клубу Павел Гофтих. "Він якісний гравець, саме тому Славія його шукала.

Про від'їзд Качараби ми знали давно.

Ми сприймаємо це як частину життя", – цитує Гофтиха чеське видання. Тарас приєднався до ліберецької команди у липні 2019 року. Його контракт з клубом чинний до 30 червня 2022 року. У поточному сезоні він провів за Слован 17 матчів у всіх турнірах, в яких забив 3 голи.

Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 800 тисяч євро.

Слован Ліберец пішов на зимову паузу на сьомій сходинці чемпіонату Чехії, набравши 21 очко. Празька Спарта закінчила перше коло одноосібним лідером першості, випереджаючи найближчого переслідувача на 6 пунктів.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
1