Кличко захворів на Covid і не голосуватиме

0
Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що не голосуватиме на місцевих виборах, адже перебуває на самоізоляції через захворювання на коронавірус. Про це Кличко повідомив у відеозверненні у себе на сторінці у Фейсбуці. «Сьогодні вперше за багато років я не голосую на виборах. Лікуюся вдома, на самоізоляції.

Вірус уразив буквально в останній день перед виборами.

Працюю дистанційно і контролюю роботу міських служб. Ідучи на виборчу дільницю, не забувайте про правила безпеки! Надягніть маску, візьміть антисептик, ручку. Дотримуйтеся соціальної дистанції на дільниці», - повідомив Кличко. Він зазначив, що виборчі дільниці у Києві вже відкрилися і ситуація нормальна. Нагадаємо, що раніше мер Києва Віталій Кличко захворів на коронавірус. За його словами, він почувається добре. Виборчі дільниці в Україні відкрилися 25 жовтня о 8:00.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0