Які результати першого туру виборів?

0
В Україні публікуються перші дані екзит-полів на місцевих виборах, які проходять в країні 25 жовтня. У Києві в трійку лідерів увійшли: Віталій Кличко (УДАР) - 45, 93% голосів (дані України 24); 47, 8% (дані групи Рейтинг); Олександр Попов (Опозиційна платформа - За життя) - 9, 62% (дані України 24); 8, 6% (дані групи Рейтинг); Ірина Верещук (Слуга народу) - 8, 53% (дані України 24); 8, 0% (дані групи Рейтинг). Мер Києва Віталій Кличко заявив, що готовий провести дебати з представником партії ОПЗЖ Олександром Поповим, який згідно з екзитполами посів друге місце на місцевих виборах у столиці. За його словами, перед першим туром виборів мера багато хто з кандидатів хотіли провести з ним дебати.

Нагадаємо, що в Україні 25 жовтня пройшло голосування на місцевих виборах за новими правилами.

Українці обирали депутатів обласних, районних, сільських рад, а також селищних, сільських та міських голів. Попередньо, явка склала близько 37%.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0