У маршрутках знов прибирають можливість сплати карткою

0
У Києві знову відтермінували введення в експлуатацію автоматизованої системи обліку оплати проїзду. Як повідомляється, така система вже почала працювати в автобусах, що курсують за маршрутом №250 (від станції метро "Позняки" до вулиці Олени Пчілки).

Однак застосування, що зчитують оплату за проїзд з банківських карт і смартфонів, відключили.

Городяни відзначають, що за кілька місяців роботи встигли звикнути до нової системи і оцінити її переваги перед оплатою готівкою, тому засмучені її скасуванням.

У компанії-перевізнику пояснили, що проект не закритий, а тимчасово припинений.

В даний час зібрані за місяці роботи валідаторів дані обробляють і аналізують, виявляючи можливі технічні помилки і поломки. Причиною того, що пауза в проекті настала саме зараз, став локдаун – за час планованого зниження пасажиропотоку в компанії хочуть удосконалити нову систему і підстрахуватися на випадок можливих збоїв в програмі.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0