Тете спростував міф про проблеми бразильців в Україні

0
Вінгер Шахтаря Тете запевнив, що український холод не став для нього неприємною несподіванкою. "Коли ми приїхали, на вулиці було -8 градусів.

Але я вам скажу, що мені дуже подобається холод.

Ми пішли в готель, і я спав з відкритим вікном. Мені подобається холод, я завжди сплю з відкритим вікном. Мій агент Пабло кричав мені: "Ти божевільний, негайно закрий вікно!". Але для мене це нормально.

Адаптація була хорошою.

Тут моя дружина, Пабло теж залишається зі мною в Україні. Мені дуже подобається. На полі проблем не було. Звичайно, іноді добре повернутися додому, взяти барбекю, побачити друзів, але мені дуже подобається Україна.

Тут дуже спокійно"

, – зізнався Тете у коментарі UOL. Нагадаємо, бразилець приєднався до Шахтаря у лютому 2019 року. З того часу встиг зіграти 63 матчі, відзначився 15 голами та 12 асистами.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0