Київські вузи продовжили термін дистанційки

0
Київські виші, які вже знаходяться на дистанційному навчанні, знову продовжили терміни онлайн-навчання. Як пише прес-служба КНУ імені Тараса Шевченка, студентам вже було оголошено про те, що дистанційка триватиме якнайменше до 15 листопада.

Розпорядження про продовження термінів онлайн-навчання підписав ректор вишу.

Він зобов'язав деканів факультетів, директорів інститутів, коледжів, ліцею продовжити з 23 жовтня 2020 року до 15 листопада 2020 року навчання з використанням технологій дистанційного навчання.

Також відомо, що в Київському Політехнічному Інституті, оголосили, що пари в онлайн режимі відбуватимуться до кінця 2020 року.

Прес-служба студради КПІ в Telegram-каналі повідомила, що дистанційний формат навчання продовжено до кінця семестру для студентів перших і старших курсів через продовження карантину в Україні до 31 грудня.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0