Від Covid-19 загинуло подружжя медиків: подробиці

0
У місті Тараща під Києвом від коронавірусу померло подружжя медиків — медсестра місцевої поліклініки та лікар-анестезіолог місцевого реанімаційного відділення. У них залишився 13-річний син, який перебував на апараті ШВЛ. Про це в ефірі шоу «Право на владу» розповіла ведуча Наталія Мосейчук. Відповідне відео опубліковане на YouTube-каналі програми.

Як повідомила ведуча, трагедія трапилася 10-11 жовтня.

Мосейчук звернулася до президента Володимира Зеленського щодо трагічної загибелі двох батьків-лікарів від коронавірусу. Вона попросила взяти під особистий контроль долю їхнього сина, а також справи всіх лікарів, з якими сталося лихо під час пандемії. За словами Міністра охорони здоров'я України Максима Степанова, медики, які лікують хворих на COVID-19, працюють «на межі людських можливостей».
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0