У Києві вібудеться масштабна реконструкція Майдану та Хрещатика

0
У Києві передбачаються роботи на ділянці від Європейської площі (стик бруківки та асфальту) до Бессарабської площі (до радіусу заокруглення примикання бульвару Тараса Шевченка), що складає 1, 165 км. Також планується неповна заміна конструкції дорожнього одягу та капітальним ремонтом наявних тротуарів, облаштуванням велодоріжок, капітальним ремонтом інженерних мереж в частині камер та колодязів на них з заміною плит на важкі з застосуванням люків з запірними пристроями; над дощовою каналізацією та електричними мережами та світлофорами.

Крім того, під час реконструкції заплановано:

- ремонт фонтанів, - заміна пошкоджених зелених насаджень, - встановлення тактильних елементів покриття та світлофорів зі звуковими сигналами для людей, які цього потребують.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0