Хто буде основним нападником Динамо: розпочинається палка боротьба

0
Головний тренер Динамо Мірча Луческу розповів про своє ставлення до нападника киян Владислава Супряги. "Чи додала Супрязі мотивації поява на тренуваннях Бесєдіна? Чи став він більше працювати? Супряга – це гравець, який росте. Я від нього вимагаю і буду вимагати, щоб він був завжди на полі. Щоб ми його бачили і відчували. Щоб у нього були моменти, щоб він чіплявся за м'яч.

Я чекаю від нього більшого"

, – сказав Луческу у післяматчевому інтерв'ю. Нагадаємо, Артем Бєсєдін змушений відбувати дискваліфікацію за провалений допінг-тест. З 19 жовтня Артем має право брати участь у тренуваннях з Динамо, проте зіграти в офіційному поєдинку 24-річний гравець зможе лише після 19 грудня 2020 року. Супряга у поточному сезоні провів за Динамо 11 поєдинків у всіх турнірах, в яких забив три голи і віддав 5 результативних передач.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0