Динамо буде шукати нового форварда-легіонера

0
Колишній нападник Шахтаря та збірної України Андрій Воробей не надто вірить у форварда Динамо Артема Бєсєдіна, який повернувся після дискваліфікації.

"Багато що залежить від того, як себе проявить Бесєдін.

Якщо він буде забивати, віддавати, потрапить в "білу колію", так би мовити, то у Мірчі Луческу буде приємний головний біль з цього приводу. Форварди таранного типу команді потрібні завжди. Є різні суперники, і до них потрібна своя тактика на гру. Або на полі, або на заміні, такі форварди, як Бесєдін, потрібні.

Але, думаю, Містер буде шукати на позицію нападника легіонера.

Якщо Динамо купить хороших півзахисників, то забивати буде хто завгодно. У Шахтарі була сильна лінія півзахисту і нападнику потрібно було просто опинитися в потрібному місці. У нього влучали.

Сподіваюся, що керівництво Динамо піде назустріч тренеру і дасть якийсь карт-бланш для придбань футболістів.

Потрібен час, щоб Містер втілив свої ідеї в реальність", – резюмував Воробей у коментарі 1927.kiev. Нагадаємо, що дискваліфікація Бєсєдіна завершилася 20 грудня. У першій половині сезону основним центрфорвардом Динамо був Супряга – 17 матчів, 2 голи і один асист.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0