Палкін оцінив увесь 2020-й рік для "Шахтаря"

1
Генеральний директор "помаранчево-чорних" Сергій Палкін підбив підсумки року для донецької команди.

"За час моєї роботи було два складні роки.

Це 2014-й, коли відбулися ті події на Донбасі, ми покинули рідне місто. І 2020-й, який не схожий ні на один рік в сучасній історії не тільки нашої країни, а й усього світу.

Рік був складним. Ти щоранку встаєш і не знаєш, хто цього тижня буде у тебе в складі грати.

За великим рахунком ми займалися закриванням дірок. Але при цьому розуміли, що потрібно досягати результату і йти далі.

Це був рік втрат.

Пішов з життя Сергій Ателькін, який був легендарним футболістом, довгий час працював скаутом у нас. Він був відкритою, порядною, чесною людиною. Це був рік розчарувань. Розчарувань у людських відносинах. Це стосовно Луческу і його рішення очолити нашого головного конкурента.

Але цей рік приніс і чимало позитиву.

Це був рік відкриттів. Відкрилися наші молоді футболісти – Трубін, Корнієнко, Вітао. Зміцніли ті хлопці, які тільки почали процес. Для нас це великий плюс і крок вперед.

Це був рік досягнень, тому що ми виграли чемпіонат з рекордним відривом від другого місця, дійшли до півфіналу Ліги Європи.

У цьому сезоні вийшли з групи смерті Ліги чемпіонів. Складний рік, який приніс багато розчарувань, але й дав свої плюси", – сказав Палкін в інтерв'ю клубному YouTube-каналу.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
1