"Динамо потрібен форвард, котрий забиває голи" – Супрязі знайшли заміну

0
Відомий коментатор Дмитро Джулай поділився думками щодо виступів Владислава Супряги у складі киян та вже назвав потенційну заміну на позиції форварда. "Супряга? Бачу те саме, що й інші – він не забиває.

А форвард нам потрібен, форвард, який вміє багато забивати.

Особливо у цій ситуації, коли ти ведеш боротьбу за чемпіонство. Я не знаю, що заважає, які причини – це психологія чи ще щось. Але є конкретний результат – це ж не один матч, не один день. Коли це все накопичується, як знайти з цього вихід? Це дуже складно.

Я думаю, що Динамо потрібно шукати форварда.

З іншого боку, я теж не розумію, скільки має забити Ванат у Динамо U-21 та U-19, аби його хоча б спробували у першій команді", – зазначив Джулай у програмі "Футбольний сезон Коментатора". Зазначимо, що Супряга провів 21 матч у складі киян у поточному сезоні, записавши до свого активу 3 голи та 5 асистів.
________________ Цю статтю ви прочитали на платформі Feedc. Feedc - нова платформа, що дозволяє ділитися і дізнаватися про останні новини, події, зміни саме Вашої місцевості, того, що дійсно буде цікаво Вам і людям навколо Вас. Завантажуйте додаток і почніть зі свого першого поста прямо зараз: download.feedc.com
0