Can we shop our elderly relative to the DVLA to get them to stop driving?

Daily Mail

There is no set age limit for when a person must legally stop driving and as such, the onus is very much on your father to take responsibility for that decision himself. https://www.dailymail.co.uk/money/cars/article-9492451/Can-shop-elderly-relative-DVLA-stop-driving.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&ito=1490